• Despre Cricos Prod Impex SRL Oferta Centrale Termice, Aer Conditionat, Climatizare

  S.C CRICOS PROD IMPEX S.R.L.

  In anul 1994 firma Cricos Prod Impex S.R.L. a fost infiintata cu capital 100% romanesc ca raspuns al cererii pietei din Romania pentru un furnizor de solutii pentru incalzirea locuintelor cu eficienta ridicata si la un raport calitate pret cat mai bun.

  Inca de la infiintare a fost importator pentru produsele diviziei de incalzire de la producatorul italian Lamborghini , a pompelor de circulatie DAB si al vaselor de expansiune Elbi. Pentru toate produsele importate firma a asigurat prin personal propriu consultanta de specialitate pentru alegerea, montajul, instalarea si repararea.

  Domeniul de activitate s-a intins pe tot spectrul pietii atat industrial cat si privat. Solutiile aduse de catre societatea noastra au cuprins proiecte din cele mai simple( de exemplu apartamente de bloc) , cat si mai complexe ( grupuri termice pentru mai multe locuinte)

  In prezent continuam traditia de peste 20 ani a firmei prin mentinerea profesionalismului care ne-a consacrat dar, impreuna cu evolutia domeniului de activitate, ne-am extins gama de servicii pentru a acoperii nevoile clientilor nostrii cat mai bine: Servicii de Autorizare, Reparare, Instalare si Montaj conform PTA1, PTC4, PTC9, PTC11, proiectare instalatii termice, proiectare central termice, proiectare instalatii de utilizare gaze, verificari instalatii de utilizare gaze, revizii instalatii de utilizare gaze, servicii RSVTI.

  CONTACT

  Adresa Str. Agricultori Nr. 14A, Sector 2, Bucuresti, Romania.

  contact@cricos.ro Telefon fix  021 252 81 59   Telefon fax 021 252 81 72

×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?